Hang Youth

Hang Youth

Max

Price € 14,95

Sold Out

Dit optreden maakt onderdeel uit van de pilot 'Testen voor Toegang'. Om toegang te krijgen dien je daarom eerst negatief getest te zijn op het coronavirus. Daarnaast wordt het geheel coronaproof georganiseerd, dat houdt in dat de door ons getroffen maatregelen rondom het coronavirus nog steeds van toepassing zijn. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

Hang Youth

Dit optreden maakt onderdeel uit van de pilot 'Testen voor Toegang'. Om toegang te krijgen dien je daarom eerst negatief getest te zijn op het coronavirus. Klik op 'lees meer' voor informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Hang Youth is een radicale hardcore pop-punkband uit Amsterdam, die bewust het midden houdt tussen een kwade tweet, een serieuze band en een kunstproject. Hun ultra-kwade, ultra-korte nummers duren vaak niet langer dan een minuut. Ze speelden in februari tijdens het VPRO-programma On Stage voor hun muzikale held Henny Vrienten, speelden omsingeld door politie, demonstranten en journalisten op de bezetting van de Zuidas, en hadden begin dit jaar twee virale postercampagnes door Amsterdam en de rest van Nederland in aanloop naar de verkiezingen. Deze lente brengt Hang Youth haar nieuwste album uit via Burning Fik, met weer twintig nieuwe furieuze Nederpunkklassiekers.

Dit optreden maakt onderdeel uit van de pilot 'Testen voor Toegang'. Om toegang te krijgen dien je daarom eerst negatief getest te zijn op het coronavirus. Dit gaat als volgt in zijn werk:

-Via de website www.testenvoortoegang.nl maak je een (gratis) afspraak om je binnen 40 uur voor het optreden te laten testen.

-De test vindt plaats bij een testaanbieder bij jou in de buurt en je ontvangt binnen een uur de uitslag van de test.

-Ben je negatief getest? Dan kun je via de CoronaCheck-app je testuitslag omzetten in een digitaal testbewijs.

-Bij onze entree scannen we naast je toegangsticket ook je testbewijs.

Het optreden wordt verder geheel coronaproof georganiseerd, dat houdt in dat de door ons getroffen maatregelen rondom het coronavirus nog steeds van toepassing zijn. Meer over deze maatregelen vind je hier: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Behalve het maken van een testafspraak, kan je op de website www.testenvoortoegang.nl ook terecht voor meer informatie en alle antwoorden op veelgestelde vragen.Melkweg recommends